Ανάψτε το Καλοριφέρ Άφοβα Αφού Πρώτα Προσέξετε 4 Πράγματα




Κάθε μήνα σπαταλούνται αρκετά χρήματα από τα νοικοκυριά λόγω κακής χρήσης του καλοριφέρ. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό και τα έξοδα της θέρμανσης υπό το μηδέν......


Θερμοστάτης – Αποφύγετε να τον κλείνετε και έτσι θα γλυτώσετε την επιπλέον ενέργεια που απαιτείται για να ζεσταθεί εκ νέου το σπίτι.

Θερμοκρασία - Η θερμοκρασία του καλοριφέρ δεν πρέπει να ξεπερνά τους 20ºC για να θερμαίνεται ο χώρος σας ικανοποιητικά. Καταναλώνετε λιγότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο αν αφήσετε τον θερμοστάτη σταθερό σε αυτή την θερμοκρασία.

Συντήρηση - Έως και 40% της θερμότητας μπορεί να χάσει ένας λέβητας που δεν έχει συντηρηθεί σωστά ή και καθόλου. Μην αμελείται την συντήρηση του καυστήρα γιατί στοιχίζει στην τσέπη περισσότερο από όσο πιστεύατε.

Εξαέρωση - Το κλειδί για τη σωστή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης είναι η συχνή εξαέρωση των σωμάτων καλοριφέρ ώστε να απελευθερώνεται ο εγκλωβισμένος αέρας. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους ψηλούς ορόφους.http://www.loutrakiblog.gr/2016/12/4_30.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο