Λύσαξαν οι διζωνιστές αλλά η Ελληνική Κυβέρνηση στάθηκε εθνικά για πρώτη φορά στο ύψος των περιστάσεων!



Της Πωλίνας Ανυφτου



Λύσαξαν οι διζωνιστές, οι δεξιοί της Ελλάδος, τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, των κομματικών γραφείων για τη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Κυπριακό! Μάθαμε τόσα χρόνια η δεξιά στην Ελλάδα και οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να κάθονται στους καναπέδες και να μας λένε "η Κυπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται", μάθαμε να λειτουργούμε με τους δεξιούς εθνοσωτήρες που εφήυραν το δόγμα "η Κύπρος κείται μακριά". Ζούμε τη φούσκα των εθνοπαπαγάλων που μιλούν για ανάπτυξη και οι ίδιοι έχουν κάτι δις στην Ελβετία. Ζούμε τον καημό των διζωνιστών που έφτιαξαν σωματεία και ομαδούλες και σπρώχνουν προς τη διζωνική λύση με τα ταξιμιά να ακουμπούν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς τους.


Και τελικά τί έγινε; Ήρθε επιτέλους η Ελλάδα και κατάλαβε πως η Κύπρος και το ζήτημα των Ελληνοτουρκικών είναι απαρέγκλιτα συνδεόμενα με τη σταθερότητα των βαλκανικών εξελίξεων. Αντελήφθη η Ελλάδα πως εθνική προστασία σημαίνει προστασία του ζωτικού χώρου, προστασία της έννοιας του Ελληνισμού.


Και τί πρότεινε τελικά η Ελλάδα για την Κύπρο; Τη χειραφέτηση του νέου κρατικού μορφώματος! Τελικά όλοι αυτοί οι διζωνιστές, οι επαναπροσεγγιστές των πανηγυριών δεν θέλουν χειραφέτηση των κοινοτήτων; έμαθαν να γίνονται μιμητές των αφεντικών τους; Πόσοι δημοσιογράφοι παίρνουν τον μισθό τους πριν την ώρα τους; Ποιός σπονσάρει όλους αυτούς που εκδίδουν βιβλία γαι τη διζωνική λύση;


Άδειασε ο Αναστασιάδης τον Κοτζιά; Δεν υπήρχε λόγος να ευχαριστήσει προσωπικά τον ΥΠΕΞ, το ευχαριστώ είναι συνολικό προς αυτή την Ελλ. Κυβέρνηση που στάθηκε εθνικά στο ύψος των περιστάσεων.... για πρώτη φορά!
http://www.freepen.gr/2016/11/blog-post_1719.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε