ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ! ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ!! ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!

Νέα ταραχή προκαλούν οι Ρώσοι μπροστά στην μύτη των Τούρκων κατά την διάρκεια της διέλευσης ενός ρωσικού πολεμικού πλοίου από τον Βόσπορο με κατεύθυνση το Αιγαίο Πέλαγος.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, το ρωσικό πολεμικό πλοίο Aleksandr Ortakovskiy, κατά την διάρκεια της διέλευσης του από τον Βόσπορο χτες και ώρα 15,30 μ.μ. είχε κατεβάσει την τουρκική σημαία παρά το διεθνές πρωτόκολλο προκαλώντας έντονη ταραχή στους Τούρκους, όπως μεταδίδει ο Νίκος Χειλαδάκης.
Μάλιστα πάνω στο κατάστρωμα του ρωσικού πλοίου όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, είχε παραταχθεί μεγάλος αριθμός Ρώσων στρατιωτών σε παράταξη «εμπόλεμης κατάστασης», εικόνα που επίσης προκάλεσε την τουρκική ανησυχία.
Όπως ήταν επόμενο σήμανε συναγερμός και πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής πλησίασαν το ρωσικό πλοίο και έβγαζαν φωτογραφίες ενώ οι Ρώσοι παρακολουθούσαν ψυχροί τους Τούρκους. Μετά από δυο ολόκληρες ώρες έντασης το ρωσικό πλοίο ανοίχτηκε στην θάλασσα του Μαρμαρά.

Όπως σημειώνουν τα τουρκικά δημοσιεύματα είναι η πρώτη φορά που ρωσικό πλοίο προκαλεί με τέτοιο τρόπο τους Τούρκους μέσα στον Βόσπορο υποστέλλοντας προκλητικά την ίδια την τουρκική σημαία.
http://www.makeleio.gr/?p=601467

Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/04/blog-post_6970.html#ixzz46rj9fhVe

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο