ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ! Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός των μεταναστών...


Η κυβέρνηση ΨΕΥΔΕΤΑΙ κι αυτό αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία της Frontex, η οποία καθημερινά καταγράφει τον αριθμό των μεταναστευτικών ροών που φθάνουν στη χώρα μας. Μόνο στους 3 τελευταίους μήνες του 2015, έφθασαν στη χώρα μας μισό εκατομμύριο πρόσφυγες, ο μεγαλύτερος αριθμός των οποίων μετακινήθηκε προς τον Βορρά.

Τα στοιχεία τα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Frontex και φανερώνουν πως υπήρξαν 484.000 μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στην Ελλάδα από την Τουρκία, στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2015.

Συνολικά, από τα σύνορα των κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πέρασαν στο τρίμηνο αυτό 978.300 άνθρωποι. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει καταγραφεί από το 2007, όταν δηλαδή η Frontex ξεκίνησε να συλλέγει στοιχεία.

Από το συνολικό αριθμό των μεταναστών και των προσφύγων που έφθασαν στην Ελλάδα, προκύπτει πως το 46% δηλώνουν Σύριοι, ενώ το 28% Αφγανοί. Παράλληλα, παρατηρήθηκε αύξηση των εισροών στην Ισπανία από το Μαρόκο.

Μήπως λοιπόν η κυβέρνηση παίζει ύπουλα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού; Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για τα στοιχεία του τελευταίου ΜΟΝΟ τριμήνου του 2015.

http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/61973-einai-pseftes-aftos-einai-o-pragmatikos-arithmos-ton-metanaston.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο