Γενική απεργία: Δείτε πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Πέμπτη




Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή γενική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ (τρόλεϊ, λεωφορεία) και την ΣΤΑΣΥ (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ), ενώ οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ, λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ.

Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Παράλληλα δεν θα λειτουργήσει για όλη την ημέρα και το τμήμα του μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και το αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στις μεταφορές (τις αστικές, υπεραστικές συγκοινωνίες, το σιδηρόδρομο και τους λιμένες) έχουν αποφασίσει τη σύσταση κοινού μετώπου δράσεων με απεργιακές κινητοποιήσεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και συμβολική κατάληψη στο ΤΑΙΠΕΔ στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών για τον ΟΛΠ.

Το διαβάσαμε από το: Γενική απεργία: Δείτε πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Πέμπτη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_63.html#ixzz3tAof67GS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο