ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ»! Ορκίζονται στον Δία και ετοιμάζονται για πόλεμο! Νέα στοιχεία για την δράση και την ιδεολογία της
«ομάδας Έψιλον» έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Πριν από λίγες μέρες πέντε μέλη της προφυλακιστήκαν, μετά από βομβιστικές επιθέσεις, που πραγματοποίησαν στην Καλαμάτα στο άγαλμα του Παλαιολόγου και σε υποκατάστημα τράπεζας της πόλης.

Η συνήγορος υπεράσπισης των πέντε συλληφθέντων Άννα Μαρία Νταϊλάκη δήλωσε στο Star Channel πως «και οι πέντε συλληφθέντες πιστεύουν ότι ο πόλεμος είναι ορατός, και πως το αργότερο μέσα στο 2016 θα έχουμε εμπόλεμη κατάσταση στην Ελλάδα. Κάνουν ασκήσεις επιβίωσης για τα δύσκολα χρόνια εν όψει του πολέμου».

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ»

«Πατέρα Ζευς άκουσε τους υιούς σου και αυτά πράξε. Ορκίζομαι εις έναν και μοναδικό Θεό, Ζεύς, και στη μήτωρ Ελλάς αιώνια πίστη, αδελφότητα με τα αδέλφια μου τους Ελλάνιους υιούς. Ορκίζομαι, να μην προδώσω, εγκαταλείψω τα αδέρφια μου, Ομάδα Έψιλον – ΕΥ» είναι ο όρκος που δίνουν.

Σε άλλο έγγραφο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», τα μέλη της ομάδας φέρονται να προετοιμάζουν και άλλες επιθέσεις. Αφορμή το κείμενο με τίτλο «Υπερμνημόνιο και η επιβαλλόμενη μία νέα παγκόσμιος μασονική υπερθρησκεία και εκκλησία από το 2016 έως το 2020″, που εντοπίστηκε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ

«Το όνειρο όλων των αντι-Χρίστων Δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέως πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την εφαρμογή αυτού του ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, οδεύει προς πλήρη υλοποίηση. Δυστυχώς όμως οι πρώτοι συνεργάτες όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι οι πλείστοι των προβατόσχημων εκ των πολιτικών και εκκλησιαστικών θώκων, δηλαδή Πατριάρχες, Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι, καθηγητές πανεπιστημίου» ανέφερε το κείμενο.

Η έρευνα των αρχών θα αναζητήσει τις επαφές του φερόμενου ως αρχηγού της «Ομάδας Έψιλον» με άλλα άτομα σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/11/blog-post_53.html#ixzz3qL9pxynC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο