ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ! Η ξανθιά περούκα, τα γυναικεία ρούχα και η ταρίφα των 200 ευρώ




Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για έναν 30χρονο υπάλληλο υπουργείου που
ταξίδευε σε αραβικές χώρες και ασκούσε συστηματική πορνεία. Ο 30χρονος συνελήφθη στο Κάιρο, σε διαμέρισμα μέλους του προσωπικού της Κυπριακής πρεσβείας και βρίσκεται στη φυλακή.

Όπως αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», ο 30χρονος που εργάζεται σε τμήμα του κυπριακού υπουργείου υγείας, ταξίδευε συχνά σε αραβικές χώρες και την τελευταία φορά πήγε στην Αίγυπτο από την Ιορδανία.

Σε διάφορους ιστότοπους δημοσίευε αγγελίες με γυναικείο όνομα και ντυμένος γυναίκα στις οποίες ανέφερε τις ημερομηνίες επίσκεψης σε κάθε χώρα. Οι αιγυπτιακές αρχές είχαν εντοπίσει αυτές τις αγγελίες και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψη του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο σε ένα μήνα είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο τρεις φορές.

Πριν γίνει η επιχείρηση της αστυνομίας εξετάστηκαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 30χρονος Κύπριος εκδιδόταν με ταρίφα 200 περίπου ευρώ την ώρα. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την αιγυπτιακή αστυνομία ενώ υπήρξε παραδοχή και από τον ίδιο τον 30χρονο κατά την ανάκριση του.

Σύμφωνα με την Espresso, ο 40χρονος διπλωμάτης στην πρεσβεια της Κύπρου στο Κάιρο και ο 35χρονος συντροφος του δημοσιος υπαλληλος στην Κύπρο, έψαξαν μεσω αγγελιας «παρτενερ» για τρίο. Εμφανίστηκε Αιγύπτιος αστυνομικός ως δήθεν ενδιαφερόμενος και συνέλαβε τον 35χρονο.

Το σαββατο καταδικάστηκε σε 1 χρονο για έκλυση ηθών και παραμένει στα κρατητήρια μεχρι να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα μπει. Ο διπλωμάτης επέστρεψε στη Λευκωσία!

Ο 30χρονος που φυλακίστηκε φορούσε γυναικεία ρούχα και ξανθιά περούκα. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα, προκλητικά γυναικεία ρούχα και εσώρουχα και όργανα σαδομαζοχισμού (μαστίγια κλπ). Βρέθηκαν επίσης πολλά κινητά τηλέφωνα με τα οποία γινόταν η επικοινωνία με τους πελάτες και χρήματα που φαίνεται να προέρχονται από την άσκηση πορνείας.



Ο άλλος Κύπριος που υπηρετούσε στη πρεσβεία, λόγω του διπλωματικού διαβατηρίου δεν κρατήθηκε. Ωστόσο προσπάθησε να βοηθήσει τον 30χρονο φίλο του ο οποίος είχε προσλάβει δικηγόρο ο οποίος ζητούσε ως αμοιβή 10.000 ευρώ με προκαταβολή 4.500 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 4.500 ευρώ προήλθαν από το ταμείο της πρεσβείας με την υπόσχεση ότι οι συγγενείς του 30χρονου θα τα επέστρεφαν στη Κύπρο, όπως και έγινε. Ωστόσο το υπουργείο εξωτερικών διεξάγει πειθαρχική έρευνα κατά του υπαλλήλου για την όλη υπόθεση.

Το Κυπριακό υπουργείο δικαιοσύνης στη βάση διακρατικής συμφωνίας με την Αίγυπτο για ανταλλαγή κρατουμένων έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε ο 30χρονος να επιστρέψει στη Κύπρο και να εκτίσει τη ποινή του. Ήδη έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση στο Κάιρο και αναμένεται να γίνει αίτηση και στη Λευκωσία.

Ανακοίνωση του Κυπριακού υπουργείου εξωτερικών επιβεβαιώνει τα γεγονότα σημειώνοντας πως «κανένας διπλωμάτης του Υπουργείου Εξωτερικών δεν ενέχεται ή εμπλέκεται στην υπόθεση καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Ο υπάλληλος της Πρεσβείας που υπηρετούσε σε θέση υποστηρικτικού/τεχνικού προσωπικού, και που έχει ήδη ανακληθεί στο Κέντρο, δεν ανήκει στο διπλωματικό προσωπικό της Πρεσβείας».


















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/10/200.html#ixzz3oeAVqJZe

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε