ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΙΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ !!Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός μέσα στον Οκτώβριο σε όλη την Ελλάδα.Ο καιρός μέσα στον Οκτώβριο θα έχει βροχές, κρύο, ακόμα και χιόνια στα ορεινά.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα κυλίσει με βροχές, ενισχυμένους βοριάδες αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο. Πιο πολλές θα είναι οι βροχές στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Το δεύτερο δεκαήμερο, δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, θα κυλίσει με θυελλώδεις βοριάδες, αλλά και πιθανή ψυχρή εισβολή, με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Δεν θα λείψουν και πάλι οι βροχές και οι καταιγίδες από τα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, ενώ ίσως να πέσουν τα πρώτα χιόνια σε ορεινά, ενδεχομένως και σε ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Θράκης και της Μακεδονίας.

Τέλος, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα κυλίσει γενικότερα με άστατο καιρό και αρκετά σκαμπανεβάσματα στις θερμοκρασίες. Βροχές θα πέσουν κυρίως σε τμήματα της δυτικής, βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ελλάδας, ωστόσο ίσως να υπάρξουν και κάποιες μέρες με καλοκαιρία και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Η πρόβλεψη αυτή ενδέχεται να αλλάξει αν υπάρξουν νεότερα και διαφορετικά προγνωστικά στοιχεία τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο είναι μία συνοπτική εικόνα για το πως θα είναι ο καιρός μέσα στον Οκτώβριο που ενδιαφέρει ιδιαίτερα του αγρότες και τους πολίτες της χώρας μας.

Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/09/blog-post_325.html#ixzz3mqkuzpE3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο