Ὅλες οἱ παροχὲς πρὸς τοὺς πολῖτες ἐλέγχονται ἀπὸ τοὺς …τοκογλύφους!!!Χωρίς να διαμαρτυρηθεί κάποιος όλες οι παροχές πρόνοιας του κράτους προς τους πολίτες πέρασαν, στα μουλωχτά, στον έλεγχο ξένων κέντρων αποφάσεων. Επιδόματα για απόρους, για ανέργους, για εργαζόμενες μητέρες κλπ όλα αποφασίζονται …ΕΚΤΟΣ Ελλάδας.Μόλις συνηθίσουμε να τα περιμένουμε όλα από την Ευρώπη, ενώ πληρώνουμε τρελλούς φόρους ΕΔΩ, στην Ελλάδα, μιαν ημέρα θα μας πουν: «Δυστυχώς η Ευρώπη δεν ενέκρινε πόρους για τους Βρεφονηπιακούς. Ελάτε πάλι του χρόνου…» Κι ούτε που θα σκεφτεί κάποιος…: «Και πού πηγαίνουν οι φόροι μας; Γιατί να περιμένουμε την ελεημοσύνη των χαρτογιακάδων από τις Βρυξέλλες;».
Στο μυαλό μας θα έχουν αποσυνδεθεί ολοκληρωτικά οι φόροι που πληρώνουμε από τις κρατικές παροχές. Συνηθίζουμε να πληρώνουμε τεράστιους φόρους, χωρίς να περιμένουμε τίποτα σε ανταπόδοση από το κράτος.
Υγεία και Παιδεία τείνουν να γίνουν αυτοχρηματοδοτούμενοι θεσμοί, προκειμένουν τα χρήματα των φόρων μας να αποπληρώνουν τα ανύπαρκτα υποβρύχια, τα υπερτιμολογημένα Ολυμπιακά και Δημόσια Έργα, τα θαλασσοδάνεια των ημετέρων και τα κλεμμένα της λίστας Λαγκάρντ.
Σίγμα

filonoi.gr

Το διαβάσαμε από το: Ὅλες οἱ παροχὲς πρὸς τοὺς πολῖτες ἐλέγχονται ἀπὸ τοὺς …τοκογλύφους!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_979.html#ixzz3hqgNDruR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο