Συνδέοντας ένα τρομακτικό παζλ που πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω την εικόνα που σχηματίζει…





Ας πάρουμε τα πράγματα χωρίς εισαγωγές και κουραστικά κείμενα και ας μπούμε κατευθείαν στο ζουμί. Η Ελλάδα πνίγεται κάθε μέρα από λαθρομετανάστες κατά βάση ισλαμικής θρησκευτικής συνείδησης με τον πληθυσμό τους να φτάνει στα Ελληνικά νησιά σε απίστευτα νούμερα σοκ. Παρόλα αυτά η Ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν τους στέλνει πίσω όπως ορίζει η συνθήκη Σέγκεν η οποία υπογράφτηκε το 1995 επί Σημίτη. Αλλά του κρατάει εδώ και μάλιστα επενδύει δις εκατομμύρια για την παραμονή τους χωρίς να μπορεί να του στείλει και στην Ευρώπη όπως και πάλι δεσμεύεται από την Σέγκεν.

Ενημερωτικά ένα πλοίο που χωράει 30.000 άτομα και για να κάνει το δρομολόγιο Συρία Τουρκία Και γενικά Νότια Μεσόγειο Ελλάδα για να στέλνει και πάλι πίσω του λαθρομετανάστες κοστίζει 200 με 300 χιλιάδες το μήνα παρόλο αυτό η κυβέρνηση επιλέγει να δανείζετε και να ξοδεύει περισσότερα από 5 δις για του λαθρομετανάστες.











Το δεύτερο κομμάτι του παζλ που είναι πραγματικά περίεργο και γεννάει πολλές απορίες είναι ο τρόπος χειρισμού της κυβέρνησης Τσίρπα. Και τα δούμε ένα ένα.

1 Ο Τσίπρας στην αρχή ξεκίνησε και καλά λέγοντας όχι σε όλα χάνοντας πολύτιμο χρόνο και δεν βιαζόταν να κλείσει μια συμφωνία.

2 Κάνει δημοψήφισμα και το κερδίζει με μεγάλη διαφορά. Το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό. Ήθελε να το κερδίσει;

3 Μετά το δημοψήφισμα πάει και στήνετε σε όλα αντί να εφαρμόσει το ΝΑΙ. Και το ερώτημα πάλι που προκύπτει είναι τρελάθηκε; Η απάντηση είναι απλή ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

4 Έρχεται πίσω και κάνει στροφή σε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις 180 μοιρών με κάποια στελέχη του να αντιδρούν.

5 Ψηφίζει τα προαπαιτούμενα και μάλιστα με στήριξη της αντιπολίτευσης και συνεχίζει.

6 Θεωρητικά η κυβέρνηση θα μπορούσε να πέσει γιατί δεν έχει κυβερνητική πλειοψηφία παρόλο αυτά κανείς δεν γίνεται αποστάτης και συνεχίζει να περνάει τα πάντα.

7 Έρχεται σήμερα και σου λένε ότι η συμφωνία θα γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου και μετά Οκτόμβριο με Νοέμβριο εκλογές.

Εν το μεταξύ ένα άλλο κομμάτι που κανείς δεν το δίνει σημασία είναι η αλλαγή των πολιτικών αρχηγών στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ με όλα τα μεγάλα πολιτικά θηρία του παρελθόντος αν απουσιάζουν και μάλιστα να επεμβαίνουν με πολιτική άποψη και παίρνοντας βήμα από τα media μόνο όταν αυτοί θέλουν. Σαμαράς, Σημίτης, Βενιζέλος, Παπανδρέου, Πάγκαλος και πολλοί άλλοι. Μόλις προχθές ακούσαμε και πως η κόρη του Παπανδρέου τελείωσε το Διδακτορικό της και ξενοίκιασε το φτωχικό που της νοίκιαζε ο πάνπλουτος μπαμπάκας της. Δεν μας είπαν όμως που πήγαν. Και εδώ πάλι προκύπτει ένα απλό ερώτημα αυτά τα μεγάλα πολιτικά θηρία δεν είναι σήμερα στην πολιτική ζωή του τόπου επειδή τους απέρριψε ο σοφός “Ελληνικό λαός” ή επειδή αυτοί το επέλεξαν.

Μόλις σήμερα στις 9-08-15 ακούσαμε και την τρομακτική είδηση ότι οι Ισλαμιστές έδωσαν εντολή να αιματοκυλήσουν και να ξεκινήσουν τον ιερό πόλεμο στα Σκόπια και μετά στα Βαλκάνια. Και πάλι έχω μία ερώτηση γιατί τα Σκόπια πρώτα τι σχέση έχουν τα Σκόπια και τι δύναμη.

Ας περάσουμε τώρα στην εικόνα του παζλ που μπορούμε να σχηματίσουμε ενώνοντας όλα τα κομμάτια.

Τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα και το σίγουρο είναι ότι όταν μία Γερμανία ή Αμερική θέλει να δέσει χειροπόδαρα μία Ελλάδα υπάρχει (πλάνο 1, πλάνο 2, πλάνο 3) και όσα πλάνα χρειαστεί και δεν είναι όλα συνωμοσίες του κώλου με εξωγήνους και σαυράνθρωπους που δήθεν κυβερνάνε τον κόσμο γιατί απλά ο άνθρωπος έχει μυαλό, απλά όσο και να μη μας αρέσει κάποιοι άνθρωποι έχουν περισσότερο μυαλό από άλλους και έτσι στήνουν τα πλάνα τους.

Έτσι και η Ελλάδα βαδίζει σε ένα πλάνο κάποιου που απλά έχει συμφέροντα απέναντί της.

Και θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα χωρίς πολύ ανάλυση γιατί το άρθρο δεν θα τελείωνε ποτέ

1 Η Αμερική εκβιάζετε από το εβραϊκό τραπεζικό λόμπι (βλέπε περίοδο 2007-8 Lehman brothers)

2 Μεταφέρει το πρόβλημά της σε Ευρώπη μέσω της Γερμανίας με την υποτίμηση του δολαρίου και τον οικονομικό συσχετισμό Ευρώ -δολάριο και Κινέζικο νόμισμα.

3 Το πρόβλημα πλέον το έχει η Γερμανία που το μεταφέρει ακόμα πιο κάτω σε χώρες της ΕΕ. Ισλανδία, Ισπανία Ιταλία, Ελλάδα.με τον υπερδανισμό και την αποπαραγωγοποίηση της χώρας στα πάντα.

4 Και σήμερα το πρόβλημα το έχουν οι λαοί και ιδικά ο λαός της Ελλάδας γιατί πολύ απλά οι κυβερνήσεις μας επέλεξαν να το στείλουν ακόμα πιο κάτω.

Άρα το πρόβλημα με μία απλή λογική είναι TOP-DOWN ξεκινάει από τα ψιλά και κατεβαίνει. Απλά σε όλη την διάρκεια της καθόδου κάποιοι κερδίζουν εκατομμύρια μέχρι να σκάσει το πρόβλημα.

Έτσι λοιπό και το πλάνο 1 ήταν να συμφωνήσει η Ελλάδα χωρίς πολλά κόλπα και μαγκιές υπογράφοντας μνημόνια και συνεχίζοντας την αρρωστημένη κατάσταση. Φυσικά όσο λειτουργούσε το πλάνο 1 διαπραγμάτευση δανεισμό μνημόνιο 1 μνημόνιο 2 όλα προχωρούσαν χωρίς κόπο για του οργανωτές του παιχνιδιού με τον λαό να φτωχαίνει. Φυσικά στόχος τους δεν ήταν ο λαός απλός η συσσώρευση κεφαλαίων γι αυτό που έρχεται και θα δούμε παρακάτω.

Φυσικά πολύ καιρό πριν έχουν στρώσει και το χαλί για το πλάνο 2, το πλάνο 3 το πλάνο 4 κτλ.

Μόλις ο Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα έβαλαν σε λειτουργία το πλάνο 2. Εδώ να σημειωθεί ότι το δημοψήφισμα ο Τσίπρας δεν το έκανε για να πάρει το ΌΧΙ αλλά το ΝΑΙ απλά δεν του έκατσε γι αυτό και αυτός είχε στίσει τα πλάνα του (κλειστές τράπεζες , τρόμος καναλιών κτλ) και φυσικά είχε και πλάνο 2 και ο ίδιος.

Το λέω αυτό για να ξέρουμε ότι και τα μικρά πιόνια σε ένα τραπέζι στήνουν τα δικά του πλάνα.

Όταν ο Τσίπρας δεν μπορούσε να διαφύγει σαν νικητής με το κεφάλι ψηλά μετά το δημοψήφισμα όπως είχε δηλώσει ότι δεν είναι πολιτικώς που ερωτεύτηκε την καρέκλα του, και πως αν έβγαινε το ναι θα έφευγε. Αναγκάστηκε να βάλει και αυτός σε λειτουργία το δικό του πλάνο 2.

Άρα έχουμε ένα πρωθυπουργό που ξεκινάει να κάνει πραγματική διαπραγμάτευση λέγοντας όχι μετά περνάει ο καιρός και του λένε οι ξένοι με απλά λόγια ότι χάνει νησιά Θράκη και γίνεσαι ο πρωθυπουργός που τα έχασε όλα βγαίνει σαν προδότης και σε κυνηγάει ο λαός σου βλέπε (Άσααντ και Σαντάμ). Και δεν το απείλησαν με την ζωή του όπως έχω ακούσει. Σιγά τα αυγά μιλάμε για κάτι βαθύτερο από το να απειλήσουν κάποιον με την ζωή του. Εκεί ο Τσίπρας συνηδητοποιεί ότι η Ελλάδα είναι πραγματικά δεμένη, του δείχνουν και μερικού χάρτες, του λένε και μερικά ονόματα και κάθετε στα αυγά του γιατί απλά καταλαβαίνει ότι όντως το παιχνίδι το έχουν στήσει χρόνια τώρα μεγαλύτεροι παίχτες από αυτόν.

Έρχεται μετά ο Τσίπρας και αφού έχουν φύγει στην κυριολεξία νύχτα ΒενιζελιδοΣαμαράδες και λοιποί εντολοδόχοι γιατί ξέρουν και αυτή τι υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει στην χώρα και σου λέει ότι υπογράφουμε μνημόνιο 3.

Προσπαθεί με κάθε επικοινωνιακό μέσω να χρυσώσει το χάπι αλλά ο λαός δεν μπορεί να πιστέψει τη τεράστια κωλοτούμπα και αποφασίζει να πει κάποιες αλήθειες αλλά όχι ολόκληρες . Θυμάσαι τον λόγο του στην Βουλή περί πραξικοπήματος αυτό εννοούσε.

Ο κίνδυνος όμως δεν έχει περάσει ο Τσίπρας βλέπει μία απίστευτη πίεση από ΔΝΤ και Γερμανία για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου .ΟΟπσς λάθος μου ξέφυγε ήθελα να πώ πίεση για ενσωμάτωση των φυσικών πόρων του Αιγσαίου και γενικά της Ελλάδας στο ταμείο εγγυήσεων του χρέος.

Με αποτέλεσμα να ξέρει ότι ακόμα και τώρα είναι πολύ στριμωγμένος και μάλιστα σε χειρότερη θέση γιατί ήδη έχει υπογράψει τα προαπαιτούμενα για το μνημόνιο 3.

Στην συνέχεια έχουμε τους Ευρωπαίους να πληρώνουν για να κρατάμε τους λαθρομετανάστες και ο Τσίπρας τώρα έχει ένα καζάνι που βράζει εντός της χώρας εκτός της χώρας με την Τουρκία να θέλει απεγνωσμένα να εξάγει την κρίση της και το πόλεμο με του Κούρδους σε όποια κατεύθυνση μπορεί (Πάνω έχει Ρωσία κάτω έχει Ισραήλ και δυτικά Ελλάδα) ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Και μία οικονομική πίεση από το ΔΝΤ να λέει διαγραφή χρέους όχι γιατί μας αγάπησε ξαφνικά αλλά γιατί έχει βρει και ενδεχομένως έχει συμφωνηθεί με Αμέρικα η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου (να σημειωθεί ότι το ΔΝΤ είναι υπο Αμερικάνικη επιρροή) και μία Γερμανία να λέει ρητά και κατηγορηματικά όχι. Που κανονικά θα έπρεπε να γίνετε το αντίθετο αλλά προφανώς η Γερμανία θέλει να μπεί και αυτή στην πίτα και μάλλον είναι μεγάλη.

Και έτσι ξανά ερχόμαστε στον Τσίπρα που του έδειξαν το εργάκι και αυτός τώρα πρέπει να σώσει το πολιτικό του μέλλον και φυσικά να μη σκάσει η ωρολογιακή Βόμβα στα χέρια του.

Και επειδή νιώθω ότι σας κούρασα θα μπορούσα να το κάνω ακόμα πιο αναλυτικό αλλά για κλείνουμε το πράμα φανερό πλέον.

Ο Τσίπρας θέλει να πάει σε εκλογές γρήγορα και μετά την συμφωνία για τον απλό λόγο να μην ξεκινήσει το πανηγύρι στα νησιά με την Τουρκία να προσπαθεί να σώσει την μουσουλμανική μειονότητα και καλά. Διασπάτε το ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα όπως ήδη ξέρει από δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει με ένα ποσοστό που δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση με ΑΝΕΛ η χώρα είναι ακυβέρνητη και ούτε γάτα ούτε ζημιά για κανένα. Κανείς δεν είναι ο προδότης που έχασε τα νησιά η Ελλάδα βυθίζετε στο σκοτάδι για περίπου 1- 2 χρόνια έρχονται οι σωτήρες μας μας κάνουν διαγραφή χρέους (άρα χάρη) μας παίρνουν όλων τον ορυκτό πλούτο και πάλι στην δόξα τραβά…..

Θα ήθελα να τονίσω ότι όλο το άρθρο είναι απλά φαντασία και δεν υπάρχουν στοιχεία. Το θέλω το κεφάλι μου αν το βρίσκεις ενδιαφέρων κάνε μία κοινοποίηση Θα χαρώ να έχω και μηνύματα είτε στα comment είτε στο fb αν κάποιος θέλει περισσότερη ανάλυση σε κάποιο σημείο.
http://scoops.gr/sundeonta-ena-tromaktko-pazl-pou-pragmatika-den-thelw-na-pistepsw/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο