Η κόρη του Ερντογάν επικεφαλής σε μυστικό νοσοκομείο για τζιχαντιστές

Η νοσοκόμα που ζήτησε να μιλήσει σε καθεστώς ανωνυμίας, για τον φόβο πιθανών διώξεων, περιέγραψε πώς εργάστηκε για επτά εβδομάδες στο μυστικό στρατιωτικό νοσοκομείο στη Σανλιούρφα, γράφει το Global Research News.


«Σχεδόν κάθε ημέρα στρατιωτικά τουρκικά οχήματα μετέφεραν τραυματισμένους τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος στο μυστικό νοσοκομείο και εμείς έπρεπε να προετοιμάσουμε τα χειρουργεία και να βοηθήσουμε τους γιατρούς στις εγχειρίσεις», είπε.

«Μου έδιναν ένα γενναιόδωρο μισθό 7.500 δολαρίων, αλλά αγνοούσαν τη θρησκεία μου. Για την ακρίβεια είμαι Αλεβίτισσα και από τότε που ο Ερντογάν ανέλαβε την ηγεσία της χώρας το σύστημα δείχνει απολυτή περιφρόνηση για τους Αλεβίτες – οι Αλεβίτες είναι ένα εσωτερικό παρακλάδι του Σιιτικού Ισλάμ», είπε η νοσοκόμα.

Η Σουμεγιέ Ερντογάν, η οποία καταγγέλλεται από τη νοσοκόμα ως επικεφαλής της συγκεκαλυμμένης ιατρικής επιχείρισης βοήθειας των τζιχαντιστών, είχε εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεσή της να πάει στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη, για να βοηθήσει ως εθελόντρια ανθρωπιστικής αποστολής. Ωστόσο, αυτή της η επιθυμία αποδοκιμάστηκε από τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, ο γιος του Ρετζέπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, κατηγορείται στην Τουρκία ότι εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο πετρελαίου που κάνουν οι τζιχαντιστές. Ο Μπιλάλ Ερντογάν, που είναι ιδιοκτήτης εφοπλιστικών εταιρειών, λέγεται ότι έχει υπογράψει ήδη συμφωνίες για να μεταφέρει το κλεμμένο πετρέλαιο της Συρίας και του Ιράκ σε ασιατικές χώρες.ΠΗΓΗ : tribune.gr

Το διαβάσαμε από το: Η κόρη του Ερντογάν επικεφαλής σε μυστικό νοσοκομείο για τζιχαντιστές http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/blog-post_6173.html#ixzz3hHbmSF00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο