Δανειολήπτες ΠΡΟΣΟΧΗ μην υπογράφετε καμία νέα δανειακή ρύθμιση!





Για τους τραπεζίτες οι κακοί δανειολήπτες -και όχι εκείνοι- προκάλεσαν την κρίση στην Ελλάδα διότι οι τράπεζες δεν έχουν κεφαλαιακή επάρκεια.
Εχουν πει τόσα πολλά ψέματα οι τραπεζίτες που έχουν φέρει απέναντί τους όλη την κοινωνία στην Ελλάδα, είτε είναι γηγενείς είτε όχι. Η αλαζονεία τους όμως δεν έχει όριο και εκβιάζουν μέσω του Μάριο Ντράγκι, μέσω της γερμανικής κυβέρνησης, μέσω γενικά των κερδοσκόπων που θέλουν μια Μεσόγειο Θάλασσα με αποικίες χρέους.
Αν κάθε μέρα διαβάζεις τί γράφουν τα παπαγαλάκια τους όπου με το ένα επιχείρημα αναιρούν το άλλο επιχείρημα που έχει η τραπεζοκρατία κανονικά θα έπρεπε να γελάς και όχι να δακρύζεις αγαπημένε συμπάσχοντα δανειολήπτη.

Διαβάζουμε σε ένα από τα πολλά site που υπάρχουν χάρη στις διαφημίσεις των τραπεζών και προπαγανδίζουν τις παγίδες τους ως δήθεν ευνοϊκά πακέτα και διακανονισμούς ή νέα δάνεια ένα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο έσκασαν νέα κόκκινα δάνεια ενός δισ. ευρώ σε 30 ημέρες συν τα 80 και πλέον δισ. ευρώ επισφαλειών του τραπεζικού συστήματος.

Ε, λοιπόν συγχαρητήρια στην συντάκτρια να της δοθεί το βραβείο Πούλιτζερ. Που τα ξετρύπωσε τα κόκκινα δάνεια, πώς τα υπολόγισε, πώς έμαθε όλες τις λεπτομέρειες είναι ένα απίστευτο πράγμα, ακατόρθωτο για κάθε κοινό νου. Βρήκε το αβγό του φιδιού, το νήμα του λαβύρινθου, το πνεύμα του κακού και το αποκάλυψε σε όλο του το μεγαλείο.

«Σύμφωνα με τους τραπεζίτες υπό τις παρούσες συνθήκες, και για όσο η χώρα δεν θα έχει ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τους εταίρους και πιστωτές είναι σχεδόν αδύνατον να πλησιάσει ξένος επενδυτής», λέει ο επενδυτής. Α, δεν φταίει δηλαδή η σαθρή τραπεζοκρατία, η τερατώδης γραφειοκρατία και τα «κόκκινα» δάνεια και οι εκάστοτε διεφθαρμένες κυβερνήσεις που ζητάνε μίζες για την έλλειψη επενδυτών. Δεν φταίει αυτό το ίδιο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι υπό την ομηρεία των χειρότερων αρπακτικών της διεθνούς αγοράς κεφαλαίου! Πώς θα έρθει ένας σοβαρός επενδυτής από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Αν και μεταξύ μας σοβαρός και επενδυτής είναι δύο λέξεις που δεν είναι δυνατόν να ταιριάξουν

Λέει λοιπόν το ρεπορτάζ ότι αυξάνονται αλματωδώς τα κόκκινα δάνεια και δη τα επιχειρηματικά. Δηλαδή οι μικροί και μεσαίοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν πληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους στις τράπεζες.

Τί δεν λέει το ρεπορτάζ τώρα...

Το ρεπορτάζ δεν λέει ότι οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες από όλες τις προηγούμενες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις χτυπήθηκαν αλύπητα από τα παράσιτα που μας εξουσίαζαν όλα αυτά τα χρόνια. Υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, υψηλή φορολόγηση, καμία προστασία από τοκογλύφους και υπερτοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια, ούτε καν ο νόμος Κατσέλη δεν ισχύει για τους επιχειρηματίες.

Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Με τον δικό τους μόχθο ζούνε πολύ περισσότεροι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα από ότι με τα δανεικά των τραπεζών ή με τα... έτοιμα. Αν κερδίζουν εκείνοι, κερδίζει το κοινωνικό σύνολο. Αλλά ακριβώς επειδή επιχειρούν να κάνουν κάτι δικό τους και να είναι τίμιοι στους πελάτες τους και στους εργαζόμενούς τους, τιμωρούνται, όπως τιμωρούνται και οι γονείς στη χώρα μας με την υψηλότερη υπερφορολόγηση που υπάρχει μεταξύ 34 κρατών ενδεικτικά στον πλανήτη, σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ.

Οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, όχι μόνο καταστηματάρχες, αλλά και επικεφαλείς οικοδομικών συνεργείων κ.α. ήταν οι πρώτοι που επλήγησαν από την κρίση. Χρωστούσαν στο πρώην ΤΕΒΕ, νυν ΟΑΕΕ, χρωστούσαν σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, χρωστούσαν στην εφορία, ήρθαν και οι τράπεζες να διεκδικήσουν τα σπίτια τους, τα καταστήματά τους και τα λουκέτα έπεσαν βροχή και η μοίρα των ανέργων έγινε ολάκερη στρατιά.




«Πρέπει να γίνει η νέα συμφωνία με τους πιστωτές, να μπει το νερό στο αυλάκι, να αρχίσουν να υλοποιούνται οι μεταρρυθμίσεις και μετά, δηλαδή το 2016, να αναζητήσουμε νέα κεφάλαια», αναφέρουν οι τραπεζίτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ και καταλήγουν: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η νομοθεσία σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αλλάξει και πλέον εάν μία τράπεζα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν καταφέρει να ανακεφαλαιοποιηθεί με ίδια μέσα, δεν υπάρχουν κρατικά κεφάλαια παρά μόνο bail in σε μετόχους, ομολογιούχους και καταθέτες».

Bail? What Bail? Τί ωραία που τα γράφουν; Τόσο αινιγματικά, τόσο μυστηριώδη, τόσο ακαταλαβίστικα, τόσο φανατισμένα για να παγιδευτεί ο ανυποψίαστος δανειολήπτης που δεν έχει να πληρώνει άλλο 600 και 700 ευρώ το μήνα για ένα δάνειο που ήδη το εξόφλησε και χρωστά το διπλάσιο από το αρχικό ποσό που έλαβε!

Ποιός θα προστατέψει αυτούς που χρόνια τώρα προστατεύουν την κοινωνία; Οι τραπεζίτες είναι οι παράνομοι και όχι οι επιχειρηματίες. Εκείνοι επέβαλαν και επιβάλλουν δάνεια, εκείνοι λογαριάζουν και παρουσιάζουν σήμερα σε διεφθαρμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους - ποιος είπε ότι με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τελείωσε η διαφθορά στην εξουσία - τους διακανονισμούς δανείων ως νέα δάνεια για να δικαιολογήσουν νέα κρατική βοήθεια από την τσέπη των φορολογούμενων για να γεμίσουν τα στομάχια τους. Κατηγορήστε μας για λαϊκισμό ή και δημοσιογραφία του κ...λου αλλά την αλήθεια δεν θα σταματήσουμε να τη λέμε! Θα επανέλθουμε στο θέμα με λεπτομερές ρεπορτάζ για το σταυρό του μαρτυρίου που σηκώνουν οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες εξαιτίας του αδιάφορου κράτους και των τραπεζιτών που το μόνο που ξέρουν είναι να συμπεριφέρονται ως κουνούπια, δηλαδή να ρουφάνε αίμα.

danioliptes.gr

Το διαβάσαμε από το: Δανειολήπτες ΠΡΟΣΟΧΗ μην υπογράφετε καμία νέα δανειακή ρύθμιση! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_886.html#ixzz3Xe4Tu3nZ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε