AYTO EINAI ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ…!!! 5000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ…!!






5000 ευρώ πρόστιμο, στην κυρία που πουλά κουλούρια στην πλατεία, διότι δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις.
Μετά από 5 χρόνια ανεργίας και με μητέρα υπερήλικα κατάκοιτη, μόνες τους, η κυρία κατάφερε να φτιάξει ένα καρότσι και να πουλάει κουλούρια στην πλατεία. 5000 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν έχει άδεια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο προ 6μήνου αρνήθηκε να της δώσει άδεια και κατά πλειοψηφία στήριξε την άποψη να μην δίνονται άδειες σε μικροπωλητές.

Η πλειοψηφία του ΔΣ με Δήμαρχο Τζουλάκη και αντιδήμαρχο Κονιδάρη, θεωρεί πως έχει τόσο τακτοποιημένη την πανέμορφη πλατεία, που είναι μίασμα να την πατούν άνθρωποι της δουλειάς.

Έτσι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η κυρία κουλουρτζού να μείνει απροστάτευτη απέναντι στο Νόμο, και το τόσο φιλολαϊκό σώμα της αστυνομίας να της ρίξει (όπως μάθαμε με μεγάλη χαρά και βία) αυτό το πρόστιμο της ντροπής για τη Νέα Σμύρνη.

Την άλλη μέρα τραβήξαμε φωτό από την πλατεία. Το μήνυμα είναι σαφές.



stoxos.gr
Το διαβάσαμε από το: AYTO EINAI ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ…!!! 5000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ…!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/ayto-einai-5000.html#ixzz3VJI2nB5X

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε