ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ



ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ “ΚΡΑΤΑΝΕ” ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ, ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Ψύχραιμα κι όχι επιπόλαια, γενναία κι όχι υπολογιστικά, εθνικά και πατριωτικά κι όχι ακροδεξιά ή ακροαριστερά, μία μόνον είναι η επιλογή. Αν βέβαια δεν κρατάνε οι Αμερικανοί τον πρωθυπουργό και τον φίλο του τον Βαρουφάκη από το παντελόνι: Να πάει σε δημοψήφισμα με το ερώτημα “περήφανοι ή δυστυχισμένοι, νεκροί ή ζωντανοί, μέσα ή έξω από το ευρώ;” κι ας αφήσουν τον Ελληνικό Λαό ανεπηρέαστο να αποφασίσει. Τελεία και παύλα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Αυτή η ιστορία της ζητιανιάς και της κακομοιριάς θα πρέπει να τελειώνει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος επιλογής. Εκτός κι αν υπάρχει άλλο σχέδιο όπως υπονόησε στις πρώτες μέρες της θητείας του , ο κύριος Βαρουφάκης: Σχέδιο Μάρσαλ-Σχέδιο Τρούμαν, Ούντρα και παντελόνια υφασμάτινα, όπως φορούσαμε στα πρώτα μετακατοχικά χρόνια.

Όσα έγιναν στο Βερολίνο είναι υποτιμητικά για το Έθνος και τον Ελληνικό Πατριωτισμό.

«Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Έλληνα ομόλογό του κ. Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο κ. Σόιμπλε διεμήνυσε ότι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται, διαφορετικά δεν θα υπάρχει αξιοπιστία, και τόνισε αν το ελληνικό πρόγραμμα αλλάξει θα χρειαστεί μια συμφωνία και έγκριση, ενώ εξέφρασε, όπως είπε, στον κ. Βαρουφάκη τον σκεπτικισμό του για ορισμένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε η νέα ελληνική κυβέρνηση.

Mε λίγα λόγια ο φασίστας των Ναζί, θέλει μία και καλή για να στανιάρει.

Τώρα όσο ποτέ ο Λαός είναι έτοιμος να δεχτεί θυσίες που τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο.

Ας πάρουν τις πρωτοβουλίες κι ας μην τον προδώσουν.

Όλοι ανεξαιρέτως(και τα άκρα)δεν πρόκειται να ψέξουν τον πρωθυπουργό για γενναίες αποφάσεις.

Εκτός κι αν -και- αυτοί μας παίζουν τον παπά.

Οι Έλληνες δίνουν πάντα απλόχερα την ευγνωμοσύνη τους σε όσους τους σκέφτονται και γυρίζουν την πλάτη στους αφιλότιμους.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας.


Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/02/blog-post_730.html#ixzz3Qy4Ja2yD

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε