SOS! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ,ΑΜΕΣΑ !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!! ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!! ΓΡ ΑΠ





Το σχέδιο που ετοιμάζουν για να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την χώρα, να ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ τον λαό και να ΕΚΤΡΈΨΟΥΝ το πολίτευμα, είναι εφιαλτικό!
(άρθρο του Ιωάννη Λαμπρόπουλου):....



"Είδα, ότι ο Μάης είχε 11 και οι Δικαστές του Αρείου Πάγου, έβγαλαν μία απόφαση που βάζει ΒΟΜΒΑ στα ΘΕΜΕΛΙΑ της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Μία απόφαση που στρέφεται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ κατά του Ελληνικού ΛΑΟΥ, αφού δημιουργεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ στη χώρα, με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ συνέπειες. Είδα, ότι παραμονές των εκλογών, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ σε ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό ΚΟΜΜΑ, την συμμετοχή του στις ΕΚΛΟΓΕΣ. Ποιός θα είχε ΣΥΜΦΕΡΟΝ από μία ΤΕΤΟΙΑ απόφαση;
Σίγουρα ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Σίγουρα ΟΧΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Τότε για ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ενεργούν οι ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, όταν κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος, από το πρώτο άρθρο, αναφέρει, πως “ Το πολίτευμα είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΟΛΕΣ οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και ενεργούν υπέρ των συμφερόντων ΑΥΤΟΥ;”
Κατάλαβα λοιπόν, ότι ΔΕΝ ενεργούν για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των Ελλήνων, αλλά για τα συμφέροντα των ΔΟΛΙΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, που επιδιώκουν την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας και την εκτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.... Αυτή η απόφαση πυροδότησε μεγάλες και έντονες διαμαρτυρίες, γιατί απαγόρευσαν την συμμετοχή, όχι σε κάποιο μικρό κόμμα, αλλά στο κόμμα που είχε το μεγαλύτερο πλειοψηφικό ρεύμα. Άλλωστε δεν κινδύνευαν από ένα μικρό κόμμα του 7%. Τις ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ όμως τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και τις έντονες ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ήταν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ. Ο στόχος τους άλλωστε, ήταν να δημιουργήσουν μία ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να ΠΈΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. Κάτι σαν αυτό που συνέβη πρόσφατα στην .....Ουκρανία. Θυμήθηκα, ότι στην Ουκρανία στην πλατεία Ανεξαρτησίας, για να δημιουργήσουν ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ, είχαν βάλει ξένους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ελεύθερους σκοπευτές, για να πυροβολούν μέσα στο πλήθος και να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ αθώους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Και είδα τους ΙΔΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, από την Graystone Ltd και από την Blackwater να τους έχουν φέρει από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, στην ΕΛΛΑΔΑ!... Θυμήθηκα πως στην Ουκρανία , αλλά και στην Αργεντινή , μετά από την ΛΑΪΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ , έρχεται η δράση διάφορων ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, που εμφανίζονται από το ...πουθενά. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε λίγο προσεκτικοί και προετοιμασμένοι. Ο χρόνος που το γράφω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ.
Ούτε είναι ΤΥΧΑΙΟ ότι περιμένουμε στις 11 Μαïου μία απόφαση του Αρείου Πάγου, που πιθανόν να ΤΙΝΑΞΕΙ στον ΑΕΡΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ. Αν δεν είχαν προφανή ΔΟΛΟ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ , δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ σε διαδικασία ΑΠΟΦΑΣΗΣ με ΝΑΙ ή ΟΧΙ , τέτοια ευαίσθητα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , όπου να μπορεί η απόφαση, να φέρει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΚΡΙΣΗ και την χώρα σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και σε πιθανή ΕΚΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ” THN ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ”, AYTO ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΔΟΛΟ. Έτσι κακοπροαίρετα και πονηρά πηγαίνουν από το 2009 , με σκοπό να μας ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να φέρουν την Ελλάδα σε ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και μετά να ξαμολήσουν τις παραστρατιωτικές ομάδες. Σε όποια χώρα κι αν το έκαναν, μέσα σε έξι μήνες την τελείωσαν. Αργεντινή, Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία.
Εδώ όμως είναι η πατρίδα του πολιτισμού, η γη της Δημοκρατίας, η χώρα των γραμμάτων και των επιστημών, τα ιερά χώματα των αγωνιστών και των μαρτύρων. Είναι η πατρίδα του Χριστιανισμού και το ΚΑΣΤΡΟ της Ορθοδοξιας.
Είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ μας και λέγεται Ε Λ Λ Α Δ Α.
Η Δύναμη μας είναι η ΓΝΩΣΗ και η αντίσταση μας είναι η ΔΙΑΔΩΣΗ. Να προσέξουμε την παγίδα τους, να ΜΗΝ μας παρασύρουν στην Αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους. Αυτοί δεν σέβονται την Δημοκρατία και θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Εμείς όμως είμαστε Έλληνες. Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία και εμείς πρέπει ΠΡΩΤΟΙ, να την σεβαστούμε και να την διαφυλάξουμε, για να μην το πληρώσουμε"...

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: SOS! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ,ΑΜΕΣΑ !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!! ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!! ΓΡ ΑΠ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/sos.html#ixzz30k7J90Yu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο