ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ



Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης
στην Ελλάδα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά :

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/10 : Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι στο Ιόνιο πέλαγος με τοπικές βροχές. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού το απόγευμα και το βράδυ με περισσότερες βροχές και καταιγίδες, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο, τη Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη.

ΠΕΜΠΤΗ 23/10 : Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχές, σε όλη την Ελλάδα. Ακραία θα είναι τα φαινόμενα στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Καταιγίδες και βροχές θα πέσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πυκνά χιόνια θα σημειωθούν στη βόρεια χώρα πάνω από τα 1100-1200 περίπου μέτρα και στη κεντρική χώρα πάνω από τα 1400-1500 περίπου μέτρα. Πρόσκαιρα το βράδυ στη βορειοδυτική Ελλάδα ίσως χιονίσει και πάνω από τα 900-1000 περίπου μέτρα υψόμετρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/10 : Επιδεινωμένος θα παραμείνει ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα σημειώνονται στο Ιόνιο πέλαγος, στη Κρήτη, στις Κυκλάδες, σε όλο το ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη. Από αργά το βράδυ και προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/10/blog-post_133.html#ixzz3GswZCNPl

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε