ΣΟΚ – Το ΣΠΙΤΙ της ΦΡΙΚΗΣ...!





ΜΗ-ΤΕΡΑ μέλος ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ αίρεσης έβαζε την κόρη της να συμμετέχει σε ΟΡΓΙΑ ! Πάνω από 1.800 οι ΒΙΑΣΤΕΣ της ΑΝΗΛΙΚΗΣ ! Μέχρι τα 18 της χρόνια την είχε αναγκάσει να κοιμηθεί με 1.800 άνδρες! Πέρα από αυτό, η σατανική μητέρα ανάγκαζε το παιδί της σε ηλικία μόλις 7 ετών να…την παρακολουθεί την ώρα που έκανε σεξ με τον ηγέτη της αίρεσης Κόλιν Μπάτλεϊ.

Όταν έγινε 11 ετών ο Μπάτλεϊ την βίασε και τρία χρόνια αργότερα η μητέρα της την ανάγκασε να πάρει μέρος σε όργιο στο ίδιο τους το σπίτι στην Ουαλία. Στο όργιο είχαν πάρει μέρος και γείτονες…

Τόσο ο ηγέτης της αίρεσης, Κόλιν Μπάτλεϊ, όσο και η μητέρα της Αναμπελ, Ζακλίν, είναι πλέον στην φυλακή για την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Ο Μπάτλεϊ, από τους πιο διεστραμμένους ανθρώπους στον κόσμο δεν εξαντλούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του στην Αναμπελ. Το έκανε και σε άλλα παιδάκια, μπορεί και στο ίδιο του το παιδί.

Τώρα, η Αναμπέλ, η οποία έχει δική της οικογένεια, μίλησε ανοικτά για όσα πέρασε από την ίδια της την μάνα...



Αποκαλεί την μητέρα της σατανικό άνθρωπο και λέει ότι δεν θα την συγχωρέσει ποτέ όσο ζει.
Στο βιβλίο – βιογραφία που έγραψε η Αναμπελ αποκαλύπτει ότι βιάστηκε από σχεδόν 2.000 άνδρες και ότι ουσιαστικά την εξέδιδε η ίδια της η μάνα και έβαζε τα χρήματα στο ταμείο της αίρεσης!

Το ζευγάρι που κινούσε τα νήματα ήταν τόσο σατανικό που μεγάλωναν τα ίδια τους τα παιδιά κάνοντάς τους πλύση εγκεφάλου και κάνοντάς τα να πιστεύουν ότι ο δικός τους Θεός θα τα αγαπούσε μόνο αν έκαναν σεξ με άλλα μέλη της αίρεσης.

Στα 14 της όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την ίδια της την μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Στην ζωή της έπαιζε δυο ρόλους. Το πρωί ήταν ένα κορίτσι σαν όλα τ’ άλλα που πήγαινε στο σχολείο και το βράδυ ικανοποιούσε τις διετραμμένες σεξουαλικές ορέξεις της μητέρας της και του Μπάτλεϊ.

Στα 17 της χρόνια έμεινε έγκυος από τον Μπάτλεϊ. Εναν χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού δραπέτευσε από το σπίτι – κολαστήριο και δεν τους ξαναείδε παρά μόνο στην δίκη και την καταδίκη τους.



Τώρα πια η Αναμπέλ προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Εχει δυο παιδιά και έγραψε όλα όσα πέρασε ελπίζοντας ότι μπορεί να σώσει κι άλλα παιδιά που περνούν τα ίδια μ’ εκείνην..
Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/09/blog-post_281.html#ixzz3E2mAY3BW

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο